Liziera de Lac – Orășelul în miniatură cu tot ce ai nevoie!

Ești în căutarea unui complex rezidențial cu case de vânzare care oferă echilibrul perfect între facilități moderne și cadrul natural? Avem o propunere pentru tine: Liziera de Lac – o comunitate vibrantă situată în apropiere de București, înconjurată de lac și pădure, un adevărat orășel în miniatură, care îți oferă tot ce ai nevoie!

Complexul nostru rezidențial oferă avantajul unui stil de viață ecologic, dar și facilități practice, precum proximitatea față de București și casele inteligente, ceea ce îl transformă în locul ideal căruia îi poți spune acasă.

Descoperă tot ceea are Liziera de Lac de oferit, de la angajamentul nostru față de sustenabilitate, până la varietatea de facilități și servicii. Fie că ai o familie, ești un profesionist care lucrează în București sau pur și simplu iei în considerare varianta de cumpărare a unei locuințe pentru că ești în căutarea unui loc liniștit în care să te stabilești, Liziera de Lac are câte ceva pentru toată lumea.

Case moderne în mijlocul naturii – Pentru o viață sănătoasă

Liziera de Lac este un complex rezidențial situat în apropiere de București, care oferă o îmbinare perfectă de facilități moderne și împrejurimi naturale. Înconjurat de lacul Tătaru și de 13 ha de pădure pe care le-am transformat în parc natural, complexul nostru le oferă rezidenților săi un mediu ideal în care pot trăi sănătos.

Cu12 hectare de panouri solare,  sistem independent de irigații, stații proprii de tratare a apei potabile și uzate, testarea permanentă a calității aerului și un sistem propriu de colectare a apei uzate –acestea fiind doar câteva dintre facilități, Liziera de Lac a apărut ca răspuns la nevoia celor care își doresc să trăiască într-un mediu bazat pe dezvoltare durabilă.

Ne mândrim, de asemenea, cu un complex format din 52% zone verzi și cu numeroase oportunități pe care le oferim rezidenților pentru a se bucura de frumusețea naturală a peisajului înconjurător: pistă pentru biciclete, promenadă pe malul lacului, locuri de joacă și terenuri de sport.

Case practice și facilități urbane – Pentru o viață confortabilă

Pe lângă inițiativele noastre ecologice, îți oferim o serie de facilități practice, inclusiv un Community Hub și facilități comerciale: pet shop, farmacie și servicii medicale, supermarket, cafenea, restaurant. Există, de asemenea, o grădiniță pentru ca cei mici să fie în siguranță, aproape de casă.

Pentru cei care trebuie să facă naveta, casele sunt conectate în mod convenabil la autostrada A2 printr-un drum dedicat și se află la doar 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny. În plus, există stații de încărcare pentru mașinile electrice, pentru rezidenții care preferă să se deplaseze într-un mod ecologic.Iar transportul în comun din lizieră către București este ideal dacă nu vrei să îți folosești mașina.

În Liziera de Lac vei găsi, de asemenea, sisteme de case inteligente Smart Home, având posibilitatea de a-ți controla casa de la distanță, în mod eficient.

Cu tot ceea ce ai nevoie chiar la ușa casei, Liziera de Lac este locul perfect în care îți poți găsi o locuință de vânzare. De la inițiativele noastre pentru a construi un mediu natural, până la facilitățile practice, proximitatea față de București și casele dotate cu sistem Smart Home, Liziera de Lac are totul! Astfel, este ușor de înțeles de ce acest orășel în miniatură a devenit deja locul pe care îl numesc acasă numeroși rezidenți.

Dacă și tu ești în căutarea unei case de vânzare, te invităm să descoperi Liziera de Lac. Vizitează-ne pentru un tur, imaginează-ți cum te-ai simți trăind într-una dintre case și cumpără casa visurilor tale!

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică