Unde să te muți la casă lângă București în 2023?

Vrei să te muți la casă, dar în același timp să nu fii prea departe de București? Acest lucru este posibil dacă alegi să locuiești într-un complex rezidențial aflat în apropiere de capitală, așa cum este Liziera de Lac. Nu trebuie să renunți nici la facilitățile specific urbane, nici la dorința de a te retrage într-un spațiu natural, aproape de pădure și lac. Tot mai multe persoane preferă să se mute la casă București, dar nu în zonele aglomerate, zgomotoase și lipsite de intimitate.

Ce case poți alege în apropiere de București?

Datorită oportunităților de dezvoltare pe plan profesional, multe persoane aleg să lucreze în București. Totuși, viața agitată a capitalei nu este pe placul tuturor. De aceea, mulți oameni iau în calcul să își vândă proprietatea în care locuiesc și să se mute la casă. Este o decizie inspirată, mai ales dacă aleg una dintre casele situate în apropiere de capitală, ceea ce le va permite să ajungă rapid în București ori de câte ori au nevoie.

Complexul de case Liziera de Lac a fost conceput din dorința de a oferi oamenilor varianta de a locui în apropiere de natură, pe marginea lacului și într-un cadru dominat de cromatica captivantă a pădurii verzi, fără a îi priva de facilitățile urbane.De aceea, a fost gândit un microunivers cu puncte de relaxare, spații generoase pentru activități sportive și promenadă, unde să fie situate case de diferite dimensiuni.

Nevoile cu privire la dimensiunea casei diferă de la o familie la alta, în funcție de numărul membrilor. Chiar dacă locuiești singur(ă) sau împreună cu partenerul de viață, este indicat să iei în calcul și perspectivele de viitor în momentul alegerii noii case (de exemplu, dorința de extindere a familiei).

Care sunt facilitățile disponibile în complexul rezidențial de case Liziera de Lac?

Dacă ideea de a locui într-un complex de case din oraș nu este tocmai pe placul tău, există opțiunea de a alege una dintre casele situate pe malul lacului. Este vorba despre casele din ansamblul rezidențial Liziera de Lac, prevăzut cu numeroase facilități pentru locuitorii de toate vârstele.

Să locuiești la casă nu înseamnă să fii departe de activitățile tale preferate, cum ar fi sportul, relaxarea la piscină sau plimbările prin natură. Liziera de Lac aduce la un loc toate aceste facilități, la care se adaugă spații comerciale, grădiniță, farmacie și parcări comune. Mai mult de atât, la doar câțiva pași de noua casă, ai acces la transport public dacă trebuie să ajungi în oraș.

Ziua, îți poți rezolva treburile în București sau poți să lucrezi din community hub-ul complexului, unde sunt disponibile spații de co-working care îți permit să fi eficient și să te conectezi la viața comunității. Seara, când te întorci acasă, ai opțiunea dea ieși la o plimbare pe malul lacului, împreună cu prietenii sau familia. Cadrul natural te va ajuta să îți reîncarci bateriile și să te relaxezi chiar în apropierea casei. Cum sună?

Dacă ai ales să faci o schimbare în bine pentru tine și cei dragi, te așteptăm să vizitezi complexul rezidențial Liziera de Lac, ca să te convingi că este locul în care tu și familia ta vreți să locuiți!

Solicită o ofertă în Liziera de Lac

Mulțumim! Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Oops! Ceva nu a mers bine in trimiterea mesajului.

Amenajarea interioară a unei case noi: Tendințe și inspirație

Casa nouă: Cum să optimizezi eficiența energetică